Golden Gate !
27 Februari 2015 | Verenigde Staten, San Francisco
Maar met die heuvels in SF was het toch beter als voorin zitten want die zijn toch echt diep. Als je hier rijexamen moet doen en de hellingtrekken proef krijgt, nou dan kan je je lol op....alsof je tegen de Eiffeltoren omhoog moet.
Wel hebben we al het idee dat deze dagen in SF erg leuk gaan worden want het is een super gezellige stad. Zeker rond pier39 is het erg leuk, met mooie winkeltjes.
Vanochtend zijn we eerst nog naar Muir Woods gereden om te kijken of er nog achtergebleven familieleden uit de film (planet of the apes) te vinden waren, maar we hebben er geen gezien. Wel is het een erg mooi bos met grote bomen en een mooie wandeling tocht er doorheen. Hier hebben we lekker in het bos gelunched met zelfgemaakte broodjes bij een benzine pomp. Als je het gewicht en dus de exacte prijs van het broodje rade, kreeg je het gratis. Helaas, we zaten er maar $0,34 cent naast. Erg goed volgens de bediende...maar ja daar hadden we niks aan.!
Hierna naar het uitzichtpunt op de GoldenGateBridge gegaan waar we heerlijk hebben genoten van het uitzicht. We hadden dit al via Google view gezien, maar in het echt is het veel mooier. Zeker met de stad en Alcatraz op de achtergrond geeft dit een mooi plaatje voor in het plakboek.
Nu lekker naar bed en morgen op tijd weer op zodat we met de hoponhopoff bus de stad kunnen bezichtigen. Wordt weer een lange dag denk ik...maar dat zijn we ondertussen gewend...hihi.
27 Februari 2015 - 07:44
Tini:
Lijkt aardig Corne!! -
27 Februari 2015 - 08:37
Nikki:
Ik zie toch echt wel 2 apen daar...