Ontnuchterd…
20 Maart 2024 | Verenigde Staten, Miami
Ja, jullie zullen er wel niets van begrepen hebben, maar wij eigenlijk ook niet. Want we wisten niet eens dat we er een verslag op gezet hadden. Het zit namelijk zo.
Wij zijn gisteren eerst naar een Turtle [e-1f422] opvang in WestPalmBeach geweest waar ze zieke schildpadden verzorgen. Er zaten er ongeveer 24 waaronder een aantal enorme grote van wel 100kg. De meeste zijn gewond aan hun flippers omdat ze aangevallen worden door haaien dus dan waren ze weer een armpje kwijt of zo. Maar ze worden hier goed verzorgd en het ziet er heel mooi uit daar.
Daarna zijn we richting Miami gereden. We hebben een hotel precies op Miami Beach, en daar begon de ellende. Miami beach is een mix tussen Lloret-de-Mar en Amsterdam. Je kan hier leuk wandelen langs de boulevard (helaas zonder zicht op het strand) langs de terrasjes maar overal ruik je enorme wiet lucht. Dat heb je in A’dam ook wel eens maar hier…. Echt niet normaal. Constant. [e-1f922]
We hebben wel heerlijk gegeten en genoten van het uitzicht. Nou niet echt genoten maar meer verbaasd gekeken.
Bijna al die mannen lopen zonder shirt en hebben meer tiet als menig model, en bijna alle vrouwen zijn echt erg oversized en dragen dan 2 theezakjes en een reetveter.
20 Maart 2024 - 13:35
Tini :
Haha fijn dat er nu een normaal verslag is, we dachten al....[e-1f923][e-1f602]
Maar wat een prachtig initiatief zeg die schildpadden opvang, mooi!!
Dus niet dronken naar high van de wietlucht, gelukkig maar.....we zagen jullue al dronken achter het stuur zitten [e-1f923][e-1f605] met alle gevolgen .
Blij dat jullie genieten [e-1f970]
20 Maart 2024 - 13:40
Pa En Bep:
We begrepen er inderdaad niets van[e-1f601]
Goed te horen dat het goed gaat bij jullie. Hoe lang blijven jullie in Miami? Nog heel veel plezier aan de overkant van de grote plas[e-1f970]
20 Maart 2024 - 13:47
HaMiNi:
Nou die zagen we van de week niet bij de Intratuin, die grote schildpadden.. wel heel mooi om te zien. En nu hop, met het lied over de plant, naar de volgende bestemming. [e-1f44d][e-1f3fb][e-1f697]
20 Maart 2024 - 17:07
Frans En Marie-Louise:
Nu dit is tenminste een begrijpelijk verslag met alles erin en erop.We dachten al wel dat er iets niet klopte maar gelukkig zijn er geen problemen. Daarom zeggen we dit is goede informatie en blijf zo doorgaan maar ben voorzichtig. nog veel plezier daar. grtjs.
20 Maart 2024 - 20:55
GoJa:
Heel leuk en leerzaam verslag.
Voor de wiet hadden jullie niet zo ver hoeven te reizen hebben ze hier in N.L. vol op.
Zo nu weer verder genieten van jullie reis.
Dikke knuffel van Ma en Jan.[e-1f60e][e-1f605][e-1f618]